Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Brolle ska lyfta MQ

Publicerad: 15 augusti 2008, 13:36

I sin nya höstkampanj fortsätter MQ att använda sig av kända ansikten. Artisten Brolle, senast aktuell i TV4:s ”Körslaget”, är huvudfiguren i den nya reklamen. Tillsammans med de svenska ”supermodellerna” Adina Fohlin, Elsa Sylwan och Madeleine Blomberg är han i fokus i kampanjen.


– Han har haft ett starkt år och är i ropet, precis som de vi har jobbat med i tidigare kampanjer. Vi letar efter karaktärer med både personlighet och stil och det har Brolle, säger Anders Collin, marknadschef på MQ.

Regissör för reklamfilmerna är ingen annan än flerfaldigt prisbelönade Jonas Åkerlund. Han har regisserat filmer för MQ två gånger tidigare. Första gången för en kampanj med Liz Hurley och senast för MQ:s julkampanj 2007 med Andreas Wilson och Marie Serneholt.

– Han gillar att jobba både med oss och Catt & Co. Han är en internationellt framgångsrik figur och allt blir bara bättre med honom. Han har ett otroligt öga för detaljer och är en fantastisk klippare, säger Anders Collin.

Höstkampanjen kommer att synas över hela Sverige från och med i dag i press och i nästa vecka på stortavlor, tv och i radio.

Arbetsgrupp:MQ

Kund: MQ
Byrå: Catt & Co
Arbetsgrupp: Catt Olsson cd, Claes Britton copy, Peter Györki strateg och Desirée Mozart projektledare.
Produktionsbolag: Renck Åkerlund: Jonas Åkerlund regissör och Eva Templeman producent.
Stillbildsfotografering: Eric Broms/LundLund foto, Maria Virgin stylist, Peter Andersson hår och Kajsa Swanberg make-up.
Mediebyrå: Vizeum
Pr-byrå: Micael Bindefeld AB

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.