Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Buttericks sponsrar Summerburst

Publicerad: 11 maj 2018, 07:24

Foto: Pressbild

"För Butterick’s är det viktigt att hitta till nya platser där våra konsumenter är. Musik är till för alla, precis som våra produkter. Summerburst ger oss den perfekta plattformen för att visa bredden i vårt sortiment".


Ämnen i artikeln:

SponsringSummerburst

Festspecialisten Buttericks kommer att sponsra Summerburst 2018. Tanken är att stärka sitt varumärke bland ungdomar och unga vuxna. Med hjälp av musiken vill de föryngra varumärket i en kreativ miljö.

– För Butterick's är det viktigt att hitta till nya platser där våra konsumenter är. Musik är till för alla, precis som våra produkter. Summerburst ger oss den perfekta plattformen för att visa bredden i vårt sortiment. Vi har allt från lösögonfransarna, stråhattar till färgglada kostymer. Hos oss hittar du snygga accessoarer för att skapa ett roligt och minnesvärt instamoment samtidigt som du lyssnar till riktigt bra musik, säger Stina Petrini, Marknads- och Affärsutvecklingschef, i en kommentar.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

SponsringSummerburst

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.