Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Byter RBK mot Great Works

Publicerad: 8 april 2015, 13:05

Johan Pihl.

Nu byter Johan Pihl, cd och delägare på RBK jobb. I stället börjar han på Great Works.


Ämnen i artikeln:

Johan PihlGreat WorksRBK

Efter 5 år som cd och delägare slutar Johan Pihl på RBK och börjar på Great Works.

– Tiden på RBK har varit otroligt utvecklande på alla plan. Med Natalia Project bevisade vi att ett varumärke genom innovation aktivt kan agera för att skapa förändring i världen och potentiellt rädda liv. Jag är väldigt stolt över vad vi åstadkommit tillsammans med Civil Rights Defenders, säger Johan Pihl.

Anställningen på Great Works sker i anslutning till avslutade MBA-studier vid Berlin School of Creative Leadership där Johan har studerat senaste 2 åren. På Great Works kommer Johan utöver kreativt ansvar jobba med innovation och affärsutveckling på flertalet kunder.

– Jag har alltid beundrat Great Works för deras nyskapande projekt, men framför allt sett trovärdigheten i deras innovationserbjudande. För mig är Great Works synonymt med att bygga fungerande lösningar som genererar långsiktigt värde för sina kunder. Det skapar en stabil plattform för innovation, säger han.

Petronella Panérus, vd på Great Works:

– Jag har haft förmånen att arbeta med Johan på andra byråer och vi har länge haft ögonen på honom och är nu superglada över att få över honom till Great Works. Johan är en senior och oerhört driven kreatör som det känns toppen att ha med sig i laget.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Johan PihlGreat WorksRBK

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.