Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

C/o lönnström ny byrå för flera slott

Publicerad: 6 december 2007, 11:49

Tre kända slott och herrgårdar i Sörmland har valt c/o lönnström till ny byrå. – Vi ska sammanfatta deras kommunikationskoncept och under 2008 ska vi ta fram ett antal kampanjer i tidningar, radio och tv, säger Kristoffer Lönnström, vd på c/o lönnström.


Södertuna Slott

Södertuna Slott utanför Gnesta samt Dufweholms Herrgård och Stora Djulö Herrgård utanför Katrineholm, som alla ägs av Familjen Åström, har valt att låta c/o lönnström sköta deras marknadsföring. Avtalet blev klart i början av hösten.

Reklambyrån ska bland annat ta fram ett strategiskt tänk och kampanjidéer för både tryckta och digitala medier.
– Vi ska se över deras kommunikationskoncept och lyfta fram skillnader i utbud och verksamheter. Vi kommer att ta fram nya hemsidor för Södertuna Slott och Stora Djulö Herrgård samt producera annonskampanjer för respektive ställe. Ett antal kampanjer är inplanerade för 2008 men först gäller det att välja vad av de olika godsens historier som ska förvaltas eller förkastas, säger Kristoffer Lönnström.

Tv blir nytt medie för slotten.
– Än så länge är vi inne i det strategiska arbetet men snart kommer de första enheterna att vara klara, säger Kristoffer Lönnström.

Hur mycket det nya avtalet är värt vill parterna inte uppge i dagsläget.

Reklambyrån c/o lönnström, som grundades 1997, finns i Stockholm och Nyköping. Andra kunder är bland annat Stockholm Skavsta Flygplats, Sörmlands Sparbank och Moretime.

Arbetsgrupp c/o lönnström:

Kristoffer Lönnström projektledare, Emelie Lundin ad,   Jonas  Ekstrand copy, Arwid Littmarck webb, Emma Lindberg produktionsledare

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.