Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Casumo betalade rekordsumma för reklamfilm med Filip & Fredrik – fortfarande har inget släppts

Publicerad: 13 december 2018, 13:57

Foto: Mattias Bardå / Kanal 5

Under Musikhjälpen två år sedan betalade Casumo 3,4 miljoner för en att använda Filip & Fredrik i en reklamfilm. Fortfarande har ingenting släppts.


Ämnen i artikeln:

MusikhjälpenFredrik WikingssonFilip Hammar

Två år sedan auktionerade Filip och Fredrik ut i Musikhjälpen att de skulle medverka i en reklamfilm. Auktionen vanns av Malta-baserade nätcasinot Casumo, som betalade i Musikhjälpen rekordsumman 3,4 miljoner kronor. För ett år sedan rapporterade Resumé om att någon reklamfilm inte spelats in. Då meddelade Casumos dåvarande media manager, Jonas Axelsson, att filmen "definitivt" skulle spelas under 2018.

Nu, två år senare när Musikhjälpen dragit igång igen för i år  – kan Resumé rapportera att en reklamfilm fortfarande inte spelats in – och än mindre släppts.

– Reklamfilmen med Filip & Fredrik är inte något vi arbetar med just nu. Eventuellt dyker det upp en möjlighet att samarbeta med dem i framtiden, när Casumo kommer arbeta under Sveriges nya licenssystem som träder i kraft första januari 2019, skriver Casumo i ett mail till Resumé.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.