Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Cathy Freeman blir Gants nya ansikte

Publicerad: 27 februari 2008, 10:50

Gant fortsätter sin kampanj ” Our commitments reflect our passions”, där kända personer med samhällsengagemang gör reklam för klädmärket. Efter Robert F Kennedy och Jean-Michel Costeau är det nu dags för Cathy Freeman som tog OS-guld på hemmaplan i Sydney år 2000.


Cathy Freeman, nytt ansikte för Gant. Foto: Gant

Efter OS-guldet har Cathy Freeman startat en organisation för att hjälpa barn och ungdomar. Gant ger nu en donation till stiftelsen.

– Jag är otroligt glad över samarbetet med Gant och mycket tacksam för deras välbehövliga donation till min stiftelse. De ger mig verkligen en unik möjlighet att, genom deras globala organisation, nå, hjälpa och inspirera unga människor att bli så mycket mer än de någonsin kunnat drömma om”, säger Cathy Freeman i ett uttalande.

Kampanjen med Kathy Freeman kommer att pågå under våren och sommaren. Hon kommer också att synas i klädföretagets katalog och på hemsidan.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.