Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

CCCP tar hem sin första kund

Publicerad: 7 oktober 2011, 10:11

Den nystartade mediebyrån CCCP har landat sin första kund - Gina Tricot. CCCP får i uppdrag att sköta medieköp i Norden och Tyskland.


Ämnen i artikeln:

Gina Tricot

Raymond Emtemark, vd för CCCP, Victor Appelqvist, marknadschef Gina Tricot och Stefan Zetterberg, CCCP.

CCCP får i uppdrag att sköta Gina Tricots medieköp i Norden och Tyskland. 2010 köpte Gina Tricot medieutrymme i de regionerna för 240 miljoner.

– Det här är det första steget för vår del. Att få en kund som Gina Tricot är naturligtvis en smakstart, säger Raymond Emtemark till Resume.se.

Byrån kommer nu att behöva rekrytera nya medarbetare.

– Det är ett stort uppdrag. Och det innebär att vi kommer att se oss om efter folk som kan arbeta med oss, säger Raymond Emtemark.

Vad innebär det här för er i framtida pitcher?

– En bra kund föder fler bra kunder. Det här visar att vi redan från start är redo att ta oss an stora uppdrag, säger Raymond Emtemark.

CCCP är en nystartad mediebyrå, som ägs av Raymond Emtemark, Stefan Zetterberg och Tre Kronor Media & Reklam.

– Jag har tidigare arbetat tillsammans med både Stefan Zetterberg och  Raymond Emtemark och när de nu väljer att starta en egen byrå gläds jag  åt att få samarbeta med dessa två mycket kvalificerade  mediespecialister, säger Victor Appelqvist, marknadschef på Gina Tricot i ett pressmeddelande.

Att Gina Tricot nu väljer CCCP innebär att man avslutar sitt samarbete med Carat, Stefan Zetterbergs tidigare arbetsgivare. Amanda Koutra, vd på Carat:

– Vi har haft ett fantastiskt samarbete med Gina Tricot. Stefan Zetterberg har jobbat nära dem i många år och när han nu går vidare och startar egen byrå så är det naturligt att de väljer att följa med. Vi önskar både Gina Tricot och Stefan Zetterberg lycka till, säger Carats vd Amanda Koutra och fortsätter:

– Sedan är det så klart aldrig roligt att tappa en kund.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Gina Tricot

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.