Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration
Nyheter
Publicerad: 9 juni 2010, 18:43
Resume.se backar på uppgifterna om desserten i den hemliga bröllopsmenyn: Champagne-marshmallows, som Resume.se tidigare skrev, ingår i själva verket i desserten till festmiddagen den 17 juni på Drottningholms slott. Den görs av Johan Sandelin, chefskonditor på anrika konditoriet Vetekatten i centrala Stockholm.
Ämnen i artikeln:
BröllopetFoto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX.
Hovet har tidigare officiellt bekräftat att Operakällaren med köksmästaren Stefano Catenacci i spetsen gör maten till bröllopet den 19 juni.
Men menyn är superhemlig – inget har läckt ut.
Resume.se gick tidigare i dag ut med uppgiften att konditoriet Vetekatten gör efterrätten – champagne-marshmallows.
Helt korrekt är det inte.
Det korrekta är att Johan Sandelin, chefskonditor på Vetekatten, gör desserten till bröllopsfestligheternas första kväll, på Drottningsholms slott den 17 juni. Där ingår champagne-marshmallows.
Efterrätten till den verkliga bröllopsmiddagen den 19 juni görs av Daniel Roos, mästerkonditor på operakällaren. Den desserten är fortfarande hemlig.
Resume.se beklagar felet.
Magnus Helander
Ämnen i artikeln:
Bröllopet