Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Champagne-marshmallows till efterrätt!

Publicerad: 9 juni 2010, 18:43

Resume.se backar på uppgifterna om desserten i den hemliga bröllopsmenyn: Champagne-marshmallows, som Resume.se tidigare skrev, ingår i själva verket i desserten till festmiddagen den 17 juni på Drottningholms slott. Den görs av Johan Sandelin, chefskonditor på anrika konditoriet Vetekatten i centrala Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Bröllopet

Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX.

Hovet har tidigare officiellt bekräftat att Operakällaren med köksmästaren Stefano Catenacci i spetsen gör maten till bröllopet den 19 juni.

Men menyn är superhemlig – inget har läckt ut.

Resume.se gick tidigare i dag ut med uppgiften att konditoriet Vetekatten gör efterrätten – champagne-marshmallows.

Helt korrekt är det inte.

Det korrekta är att Johan Sandelin, chefskonditor på Vetekatten, gör desserten till bröllopsfestligheternas första kväll, på Drottningsholms slott den 17 juni. Där ingår champagne-marshmallows.

Efterrätten till den verkliga bröllopsmiddagen den 19 juni görs av Daniel Roos, mästerkonditor på operakällaren. Den desserten är fortfarande hemlig.

Resume.se beklagar felet.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Bröllopet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.