Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Chefredaktören lämnar Damernas Värld

Publicerad: 23 juni 2010, 12:38

Idag meddelades att Mona Johansson lämnar tjänsten som chefredaktör på Damernas Värld. Publishern Linda Grahn går in som tillförordnad för att förbereda för rekrytering av en ersättare.


Ämnen i artikeln:

Damernas VärldMona Johansson

Efter tio år är Mona Johansson sugen på något nytt.
– Hon har varit nästan tio år på tidningen och har ett projekt som hon vill jobba med och behöver fokusera. Det är hemligt än så länge av konkurrensskäl, säger Linda Grahn publisher för affärsområdet Inredning & Mode på Bonnier Tidskrifter.

Linda Grahn tar alltså över tjänsten som tillförordnad chefredaktör när Mona Johansson går vidare till sitt hemliga projekt.
– Hon kommer börja jobba med det första september. När det kommer lanseras vet jag inte nu men det blir nog inte under hösten. Vi återkommer med den nyheten.

– Det har varit fantastiska år med Damernas Värld, säger Mona Johansson via ett pressmeddelande. Nu har jag ett nytt tidningsprojekt, en riktig utmaning, som jag ser fram emot att börja med under hösten. Efter nästan ett decennium på Damernas Värld känns det väldigt roligt att kunna lämna över en välmående tidning med stor läsekrets och duktig redaktion.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.