Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökNyheter

Chefs nya chef: Jag kan göra tidningen bättre

Publicerad: 8 November 2007, 12:06

Camilla Jonsson, närmast från tv4nyheterna.se, blir ny chefredaktör för tidningen Chef. - Hon har gjort ett bra arbete tidigare på DI och TV4, hon har ett bra trackrecord, säger Chefs vd Vibeke Pålhaugen.


Camilla Jonsson har en gedigen journalistisk bakgrund och har arbetat både inom webb- och tidningsproduktion på bland annat Dagens Industri och TV4.se. Chef nylanserades i mars i år med förändrad form och innehåll,  tanken är att Camilla Jonsson ytterligare ska hjälpa till att vässa tidningens journalistiska produkt.

- Chef är redan en bra tidning men jag tror jag kan göra den ännu bättre, säger Camilla Jonsson

Tidningen har valt att lägga mycket resurser på webben den senaste tiden och med Camilla Jonssons bakgrund inom webbproduktion tror Vibeke Pålhaugen på ett lyckat resultat.

- Vårt mål är att Camilla ska fortsätta arbetet med att föryngra tidningen och samtidigt göra Sverige bästa chefssajt, säger Vibeke Pålhaugen.

- Dagens chefer har mer krav på kommunikation via nätet än exempelvis 40-talisterna. Vi försöker nå 70-talisterna och där kommer Camilla in, fortsätter hon.


Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.