Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Chrigström Consulting satsar internationellt och byter namn

Publicerad: 7 juni 2018, 07:23

I samband med att konsultbolaget satsar internationellt, byter Chrigström Consulting namn till SmartRecruitment.com. Nu söker de flera nya tjänster.

Ämnen i artikeln:

Konsult

AH

Alex Hartelius


Sedan maj i år har Chrigström Consulting påbörjat sin omställning. Nya kontor kommer att öppnas i Malta, London, Manila och Stockholm, när bolaget riktar blickarna internationellt.

I omstruktureringen byter man även namn till SmartRecruitment.com, med satsning inom e-handel, onlinespel och media.

– För tio år sedan när jag startade bolaget så passade det kanske att ha mitt efternamn, eftersom jag då var ensam - nu när bolaget växer så känns det naturligt att byta namn och samtidigt mer passande på en internationell spelplan, säger Jonas Chrigström till Resumé.  

Vad har gjort det möjligt för er att satsa?
– Vi har ett jäkligt vasst team med duktiga konsulter i London, Malta, Manila och Stockholm - samtidigt relativt små omkostnader. SmartRecruitment.com har inga externa finansiärer utan ska växa organiskt. Vi ser en ökad trend att vilja arbeta i ett nytt land, därför känns det nu kul att kunna erbjuda våra tjänster både inom fler branscher och internationellt. Det kan exempelvis vara en svensk som jobbat några år på Malta och som nu vill flytta hem igen eller kanske hungrig på en ännu större utmaning i Asien, säger han och fortsätter:  

– Vi har har under många år rekryterat säljare och säljchefer inom digital marknadsföring, där det är stort fokus på data och konvertering. Nu kommer vi även addera e-handel och iGaming som våra huvudområden, branscher som har samma tydliga inriktning på konvertering.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev