Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Christian Bönnelyche lämnar Mediacom för SJW&E

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Christian Bönan Bönnelyche, med ett förflutet som marknadschef på Expressen, reklamchef på Statoil och som delägare i Media Broker, ger sig in i reklambranschen.


Christian Bönnelyche och parhästen Stefan Barholm lämnade Media Broker för ett år sedan och har sedan dess varit verksamma i egna bolaget Second Opinion, med Media Com som största uppdragsgivare.Men vid årsskiftet skiljs det åt efter sex år, då Christian Bönnelyche börjar som projektledare på Schumacher, Jersild, Wessman & Enander.- Efter sex år i medieträsket vill man leta reda på ett annat träsk att hålla till i. Stefan och jag kände också att det var dags att skilja på oss, säger Christian Bönnelyche.- Jag började som projektledare på Nordisk Annonsbyrå i början av 80-talet och intresset att en dag komma tillbaka har alltid funnits. Då är SJW&E min första prioritet. Det är kul att komma till en reklambyrå med erfarenhet, där jag själv kan lära mig nya saker. Dessutom är möjligheterna till ett framtida delägarskap också intressant.På SJW&E ska han komplettera byråns två övriga projektledare Ulf Enander och Jan Selling.- Jag har haft kontakt med Bönan under hela hans tid på Media Broker och han har alltid har haft ett stående erbjudande att börja jobba hos oss. Han är en av de skickligaste marknadsförarna jag träffat, både i hans roll som reklamköpare och som medierådgivare, säger Ulf Enander, vd på SJW & E.

Pia Grahn

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.