söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Christina Salibas och Camilla Läckbergs investmentbolag tar in ny delägare

Publicerad: 12 juli 2019, 07:02

Christina Saliba, Lina Hellqvist och Camilla Läckberg. Foto: Pressbild

Investmentbolaget Invest in Her, som grundades av Christina Saliba och Camilla Läckberg, får en trejde delägare i Lina Hellqvist. Hon har en bakgrund inom insamlingsverksamhet och hållbarhetsarbete och har jobbat med bolaget sedan starten.

Ämnen i artikeln:

Christina SalibaCamilla Läckberg

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


För cirka ett år sedan sålde Christina Saliba sina andelar i Mindmakers PR, för att istället fokusera på investmentbolaget Invest in Her som hon våren 2017 startade tillsammans med sin mångåriga parhäst Camilla Läckberg. Bolagets ambition är att bidra till ett mer jämlikt näringsliv genom riktade investeringar i entreprenörsföretag som ägs eller riktar sig mot kvinnor.

Nu står det klart att Invest in Her får en tredje delägare i Lina Hellqvist. Hon har en bakgrund inom insamlingsverksamhet och hållbarhetsarbete och har jobbat med Invest in Her sedan starten. Lina Hellqvist har även uppdrag inom den ideella föreningen Project Playground FC och förtroendeuppdrag som styrelseledamot.

LÄS MER: "Camilla Läckberg överlåter sitt Instagramkonto till romankaraktär"

– Med fler kvinnliga ägare blir samhället starkare, på den tanken vilar hela Invest in Her. Vi måste leva som vi lär. Lina delar våra värderingar och kompletterar mig och Camilla med sin mångåriga erfarenhet inom hållbarhetsfrågor, affärsmannaskap och insamlingsverksamhet, säger Christina Saliba i ett pressmeddelande.

Lina Hellqvist:

– Christina och Camilla arbetar aktivt för ökat kvinnligt inflytande i allt de gör. Deras erbjudande om delägarskap i Invest in Her bevisar exakt det. Jag ser hur de förändrar näringslivet, och jag är stolt över deras förtroende att göra detsamma.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev