Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Christina von Hofsten ny Mis-ordförande

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Efter fem år som ordförande i Marknadsföreningen i Stockholm har Ingrid Lindström beslutat sig för att inte ställa upp till omval. Istället tar Christina von Hofsten över ordföranderollen.


- Att vara ordförande i en ideell förening är ett tyngre jobb än vad det kanske låter som. Det är kul men tar också tid och kraft - och den tiden lägger jag nu istället på egna byrån McBride, säger Ingrid Lindström.Under de senaste fem åren har Marknadsföreningen gjort ett omfattande förändringsarbete. Idag finns en strategisk plattform, 70 ideellt aktiva och ett kansli på 5 personer.- Det arbetet är jag stolt över. Alla jobbar idag utifrån en vision att vara en professionell förening i Stockholm som ger medlemmarna möjlighet att utvecklas, hämta ny kunskap och inspiration inom marknadsförings- och reklamområdet, skapa affärsrelationer, träffas och byta erfarenheter. - Men jag önskar att vi hade lyckats nå fler medlemmar inom reklambranschen, här finns ju en jättestor möjlighet att skapa affärskontakter. Synd att inte byråerna förstår vilken utmärkt mötesplats en marknadsförening är, säger Ingrid Lindström som idag lämnar över ordförandeklubban till Christina von Hofsten.

Pia Grahn

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.