Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Cision breddar sitt erbjudande

Publicerad: 4 oktober 2011, 08:56

Cision breddar sitt tjänsteutbud i Sverige Företaget lanserar nu omvärldsbevaknings- och analystjänst med pr-verktyget CisionPoint – som ska bevaka både traditionella och sociala medier.


Magnus Thell.

Tidigare har företaget erbjudit kommunikationstjänster för riktad nyhetsdistribution och sökmotoroptimering. Nu breddar man erbjudandet med omvärldsbevaknings- och analystjänster för både traditionella och sociala medier.
– Våra nya bevaknings- och analystjänster hjälper kommunikatörer att nå ut med sina nyheter i medier, sökmotorer och underlättar för att bygga relationer inom de sociala medierna, säger Magnus Thell, VD för Cision Norden, i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:
– Idag handlar allting om att nå ut med sina nyheter, även när man omvärldsbevakar. De omvärldsbevakningstjänster som finns på marknaden idag är utvecklade i början av 2000-talet och är därmed utformade för att dokumentera ett genomslag i efterhand. I CisionPoint ligger du istället steget före. Allt handlar om ”Power your story”.

Det nya verktyget kommer att bevaka vad som skrivs i över 50 000 redaktionella lokala och globala internetkällor och sociala medier.

Christian Ström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.