Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Compricer.se ska hjälpa din privatekonomi

Publicerad: 8 januari 2008, 14:43

Garbergs ligger bakom kampanjen för Compricer.se som är en jämförelsetjänst på nätet för privatekonomi. Garbergs hoppas att kampanjen ska få fler att se över sin privatekonomi.


Ur Garbergs reklamfilm för Compricer.se.

Compricer.se är en ny kund hos Garbergs. Med den kan man bland annat jämföra sin bilförsäkring, hemel och bredband. Allt för att underlätta de privatekonomiska besluten.

David Orlic var copywriter för kampanjen.

– Människor betalar det som står på fakturan för bredband och bilförsäkringar eftersom de inte kan eller orkar se alternativen. Vi vill uppmana dem att aldrig sluta jämföra, säger han.

Garbergs har jobbat med Compricer.se sedan i höstas. På måndag börjar deras reklamkampanj att gå i tv. Den kommer att gå i TV3, TV6, TV8, Kanal 5, Kanal 9 och TV4 Fakta under fem veckor framöver.

– I den visar vi hur människor jämför saker genom hela livet. Det finns dock en slapphet när det gäller de privatekonomiska besluten och vi vill visa att även där är det bra att jämföra, vilket Compricer.se förenklar, säger Mathias Wiesel, projektledare för kampanjen.

Garbergs har förutom kampanjen även tagit fram ett nytt grafiskt program och en ny logotyp för sajten.

Compricer.se satsar 16 miljoner kronor på medieutrymme under kampanjtiden, varav 10 miljoner läggs på tv och 6 miljoner på internet.

Compricer.se

Kund: Compricer.se
Byrå: Garbergs
Arbetsgrupp: Anna Adamsson byråproducent, Cilla Beckeström produktionsledare, Mathias Wiesel projektledare, David Orlic och Martin Johansen copy, Mattias Dahlqvist ad och Beatrice Sztanska formgivare.
Filmproduktionsbolag: Acne: Sebastian Hedin och Thomas Skogin regissörer och Kalle Schröder producent.

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.