fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Contentbyrån Curious Mind öppnar i Göteborg

Publicerad: 8 januari 2019, 08:38

Efter etableringar i Stockholm och Berlin öppnar den digitala contentbyrån Curious Mind kontor i Göteborg. Ansvarig för satsningen blir Veronica Hansen.

Ämnen i artikeln:

ContentbyråerContent

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Med en nystartad verksamhet i Berlin och över 50 medarbetare i Stockholm tar nu Curious Mind nästa steg och öppnar kontor i Göteborg. Verksamheten kommer att ledas av Veronica Hansen som har en bakgrund inom marknadsföring och kommer senast från fastighetsbranschen.

Hon kommer att stöttas av Birgitta Wiklund som flyttar hem till Göteborg efter att ha arbetat två år på Curious Mind i Stockholm. Det nya kontoret, centralt på Avenyn, väntar nu på fler medarbetare.

– Jag lockades av Curious Minds sätt att jobba och den fina företagskulturen. Nu ser jag fram emot att hitta fler digitala stjärnor och nya kunder här i Göteborg, säger Veronica Hansen, ansvarig för kontoret i Göteborg i en kommentar.

Curious Mind startades av Evalena Andersson 2006.  Idag består företaget av drygt 50 medarbetare. Byrån har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri två år i rad och utnämndes även till Superföretag av Veckans Affärer 2018. Förutom Stockholm och Göteborg finns företaget även i Berlin sedan oktober förra året.

– Vi har länge velat etablera oss i Göteborg men har väntat på att hitta rätt person för att driva kontoret. Med Veronica, som verkligen kan regionen och marknaden, känns det som att alla bitar har fallit på plats, Evalena Andersson, grundare och vd i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev