Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Cordovan köper Celsius International

Publicerad: 23 januari 2008, 09:21

Cordovan, b olaget som har funnits sedan 2005 och idag verkar inom en mängd discipliner, har köpt upp Celsius International, som specialiserat sig på internationell marknadsanalys och digital marknadsföring .


Cordovan, som planerar börsnotering till sommaren, satsar på expansion i Europa. Genom uppköpet förstärker Cordovan sin verksamhet internationellt genom att de nu får ett  europeiskt analys- och marknadsföringsföretag inom digitala kanaler.

 Celsius har idag kontor i det franska it-centrat Sophia Antipolis. De arbetar med kunder som till exempel Microsoft, Symantec, Dell och däcktillverkaren Continental.

Cordovan hoppas att förvärvet, förutom att öppna upp för en expansion, även ska leda till fler och större affärer hos deras befintliga kunder.

I slutet av hösten köpte Cordovan en digital reklambyrå i London, Vision 360. Bolaget uppgav då att deras största utmaning för 2008 var börsnoteringen men att de även planerar ytterligare ett par uppköp.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.