Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

CP+B Europe plockar hem toppduo från Brasilien

Publicerad: 15 juli 2010, 07:57

CP+B Europe i Göteborg värvar hem en toppduo från Brasilien: Emiliano Treirveiler och Marco Bezerra, senast i CD-roller på TBWA Berlin är senaste i raden att stärka upp Göteborgskontoret.


Emiliano Treirveiler, t.v. i bild, Marco Bezerra, t.h i bild

Det är kreatörsteamet Emiliano Treirveiler och Marco Bezerra, hemmahörande från Brasilien som ansluter till Cp+B Europe.

Nyligen lämnade kreatörsduon sina CD-roller på TBWA Berlin där de har haft ansvar för kunder som Adidas, Apple och McDonald's och flyttat till Göteborg och CP+B Europe för att jobba med bl.a. Burger King. Innan de flyttade till Berlin jobbade de bland annat på Lew'Lara\TBWA, Brasiliens största fristående byrå. De har båda, var för sig 2004 och 2005, representerat Brasilien i Cannes Young Lions. De har också rankats som ett av Brasiliens topp-10 kreativa team av Lürzer's Archive.  Deras arbete har blivit belönat i varje land som de bott och arbetat i: Guld, silver och brons i Brasiliens, Tyskland och Tjeckiens “Art Directors Club awards”. För två år sedan plockade de också hem flera guld i Eurobest, samt silver i One Show. I motsats till de flesta Brasilianare kan de dock varken dansa eller spelare fotboll uppger de.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.