Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Creuna rekryterar brett

Publicerad: 15 mars 2011, 09:34

Creuna har rekryterat 12 nya konsulter bara de senaste månaderna.
Webbyrån märker tydligt av högkonjunkturen.
– Vi förstod att vi skulle behöva rekrytera fler medarbetare när högkonjunkturen tog fart, säger Niclas Giertz, HR-chef på Creuna, i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Creuna

Sedan november har webbyrån Creuna anställt tolv nya konsulter i Stockholm.

– Vi förstod att vi skulle behöva rekrytera fler medarbetare när högkonjunkturen tog fart men vi bestämde oss tidigt för att anställa med eftertänksamhet och högsta kompetens som krav, säger Niclas Giertz som är HR-chef på Creuna.

Creuna har nu 100 medarbetarer i Sverige, varav merparten i Stockholm.
– Det är tuff konkurrens om kompetens i branschen just nu och därför är det extra roligt att kunna presentera så många kompetenta och erfarna nya medarbetare. Det har varit extremt viktigt för oss att anställa långsiktigt och vi har letat efter de bästa i branschen. Det här är resultatet av ett rekryteringsarbete som pågått länge, säger Niclas Giertz.

Creuna har kontor i Stockholm, Helsingborg, Göteborg, Helsingfors, Köpenhamn, Århus, Oslo och Bergen. Man har mer än 300 anställda, varav cirka 100 i Stockholm.

Här är alla rekryteringarna:

Maria-Teresa Essen-Möller är ny Account Manager på Creuna. Bland tidigare arbetsgivare finns SAS, Diamyd Medical och Razorfish.

Cecilia Bingert är ny interaktionsdesigner på Creuna. Hon kommer närmast från webbyrån Dropit och har även arbetat på Telia, Teleca, Obigo och Popwire.

Alexander Carling är ny Account Manager på Creuna. Han kommer närmast från webbyrån Cloud Nine. Bland tidigare arbetsgivare finns TV4.

Peter Dagnell är ny projektledare på Creuna. Han har tidigare arbetat på webbyrån Albert Ken och senast på BKC Sthlm.

Andreas Lagerkvist är ny webbutvecklare på Creuna. Han har arbetat på Yahoo! i London och Web Guide Partner i Stockholm. De senaste två åren har han arbetat som frilansande webbutvecklare.

Elin Sjöberg är ny projektledare på Creuna. Hon kommer närmast från rollen som webbkommunikationsansvarig på Eniro.

Malin Niklasson
är ny projektledare på Creuna. Malin kommer närmast från id16 Reklambyrå där hon har arbetat i flera år som projektledare.

Nils Sköld är ny interaktionsdesigner på Creuna. Han har närmast arbetat på Dynamic Group i Göteborg och tidigare arbetat på Cordovan Digital.

Creuna
har också nyligen rekryterat fyra namnkunniga medarbetare till designavdelningen:

Ali Ivmark från Crispin Porter + Bogusky,

Jeanin Day från Antrop

Sean Jamshidi från TBWA\Chiat\Day

Johanna Andersson från Ottoboni.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Creuna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.