Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Crossmedia Group startar eventbyrå

Publicerad: 25 april 2018, 10:56

Mats Hellström, Oskar Nylander och Göran Syrén.

Foto: Crossmedia Communication

Byrågruppen Crossmedia Group startar upp en ny eventbyrå – Crossmedia Events.


Två år efter att Crossmedia Group var med och startade upp den digitala byrån Onmedia växer man med ytterligare en gren, eventbyrån Crossmedia Events. Målet med den nya byrån är att man framöver ska etablera flera egna koncept inom mässor, seminarier och konferenser.

Byrån kommer att ha sin bas i Uppsala.

– Vi har redan tidigare arrangerat ett par framgångsrika bomässor, både i och utanför Uppsala. Nu tar vi nästa steg och har anställt fyra personer i det nya bolaget, berättar Oskar Nylander som är vd för både Crossmedia Communication och Crossmedia Events.

Verksamhetschef för Crossmedia Events blir Göran Syrén som tidigare jobbat som key account manager på Crossmedia Communication. Övriga anställda blir Anci Syrén, Anders Söderberg och Camilla Korpas.

– Vi är ett väldigt starkt och drivet team som på kort tid tagit fram nya koncept och inlett samarbeten med både kommuner och internationella organisationer. Nu knyter vi till oss flera starka och välkända föreläsare, talare och inspiratörer, säger Göran Syrén.

Framöver kommer den nya byrån bland annat anordna Hållbart Samhälle i Malmö och Uppsala Business Meeting, en inspirationsdag för Uppsalas näringsliv.

Crossmedia Events kommer att verka i tätt samarbete med systerbyrån Crossmedia Communication.

– Vår kommunikationsbyrå har producerat den nya webbplatsen men ska även hjälpa till med marknadsföringen i samband med många av eventen, säger Oskar Nylander.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.