Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Curamando förvärvar Conversionista

Publicerad: 25 augusti 2017, 13:56

John Ekman, vd och grundare av Conversionista och Mattias Olofsson, vd på Curamando.

Managementkonsultbolaget Curamando förvärvar konverteringsbyrån Conversionista.


I och med förvärvet vill Curamando, som hjälper företag med sin digitala transformation, erbjuda ett komplett erbjudande inom digital transformation, marknadsföring och affärsutveckling. Genom förvärvet kommer över 100 personer att vara anställda på inom Curamando-sfären. KonverteringsbyrånConversionista kommer dock fortsätta att drivas som ett eget bolag.

– Conversionista är Sveriges främsta experter på CRO - konverteringsoptimering. Bolaget adderar spets och ytterligare expertis inom optimering, A/B-testning och UX till Curamandos kompetensportfölj. På så vis skapar vi marknadens mest kraftfulla kunderbjudande i den digitala omställning som pågår, säger Mattias Olofsson, vd och grundare Curamando.

Conversionista har sedan starten vuxit till 29 anställda.

– Ibland spelar det ingen roll hur bra vi är på vårt arbete om inte kunden har rätt digitala verktyg, organisation eller processer. Det är här Curamando kompletterar oss med sin kompetens och struktur, metodik och processer, för att ta sig an den komplicerade förändringsresa som våra kunder behöver för att lyckas, menar John Ekman, chief Conversionista och grundare av bolaget.

I och med förvärvet kommer John Ekman även ta plats i Curamandos partnergrupp.

Vad köpeskillingen landar på är ingenting parterna vill gå ut med.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.