Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Cure öppnar i Tyskland

Publicerad: 18 september 2019, 06:53

Michael Breuer.

Influencer marketingbolaget Cure Media etablerar sig i Tyskland genom att öppna upp ett lokalt kontor i Berlin. Ansvarig för det nya kontoret blir Michael Breuer.


Ämnen i artikeln:

Influencer marketing

Det datadrivna influencer marketing-bolaget Cure Media har visat positiva siffror sedan starten 2014, vilket möjliggör en internationell expansion. De inleder satsningen med en etablering i Tyskland som redan idag är en viktig marknad för Cure.

Ansvarig för det nya kontoret i Berlin är Michael Breuer som får titeln county manager. Han har enligt ett pressmeddelande bred erfarenhet av att bygga och starta upp företag inom den digitala sektorn.

– Vi har stor efterfrågan från marknadsförare som vill jobba mer datadrivet och strategiskt med influencer marketing i Europa. Detta då man flyttar större budgetar till kanalen och därav blir mätbarhet och resultat kritiskt. Vår uppgift är att hjälpa fler att förstå hur de ska jobba datadrivet för att göra detta till en mätbar och lönsam kanal, säger Sam Foroozesh, vd och medgrundare, i ett pressmeddelande.

Cure befinner sig just nu mitt uppe i rekryteringen av en country manager i Storbritannien, även där ser man ett stort behov av att finnas på plats.

Bland Cures kunder finns bolag såsom Ellos, American Express och Skanska.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Influencer marketing

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.