Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Daniel Redgerts sommarplaner: öppna två nya kontor

Publicerad: 12 juli 2019, 12:11

Lite semester blir det allt för Daniel Redgert, vd på byrån Redgert Comms. Men framför allt ligger fokus under Sveriges mest soliga månader på att öppna två nya kontor. Det berättar han i Resumés sommarenkät.


Ämnen i artikeln:

Daniel RedgertRedgert Comms

Vad gör du i sommar?
– Jag reser mellan Stockholm, London och New York för att sätta upp våra två nya kontor i sommar. Just nu tar jag dock några dagar hos mina föräldrar i Portugal, ibland behöver jag känna mig liten för att orka vara vuxen. Och i slutet av juli blir det faktiskt två veckor i St Tropez.

Vad läser du i hängmattan?
– Mailen. Haha. Försöker också ta mig igenom The Everything Store, Amazon-boken. I boken tycker jag dock att Jeff Bezos entreprenörerna beskrivs på ett väldigt konkret och praktiskt sätt, utan några som helst känslor, vilket är tråkigt. Annat var det med Shoe Dog av Phil Knight, Nikes grundare. Den rekommenderar jag! Blod, svett och tårar!

Vad lyssnar du på?
– Disco för New York-feeling och brasiliansk jazz och samba för att varva ner. Har även hunnit med Anders Hansen och Caroline Farbergers sommarprat.

Hur mycket hänger du med i vad som händer i kommunikationsbranschen under sommaren?
– Jag är inne och scrollar på Resumé varje dag så ganska bra koll har jag.

Vad ser du mest fram emot i höst?
– Lansera ett nytt företag i Sverige i en helt annan kategori än kommunikation samt spendera mer tid på Redgert Comms Inc's kontor på Gateway i New York.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Daniel RedgertRedgert Comms

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.