Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Daniel Vaccino gästar premiären av Copypodden

Publicerad: 22 april 2022, 11:02

Foto: David Einar, Linkin

Please copy me blir med podd och Daniel Vaccino gäster premiäravsnittet, där han pratar om sin väg in i reklambranschen, partnerskapet med hustrun och AD:n Lisa, och Oatlys roll som bråkig lillebrorsa. Och hur man snor från andra, utan att det märks.


Ämnen i artikeln:

Daniel VaccinoLisa VaccinoCopywriterMattias ÅkerbergNyheter

Mattias Åkerberg driver bloggen Please copy me, är copy- och UX-writer, och har gett ut en bok, Sälj med ord. Så varför inte podda också? På måndag är det premiär för Copypodden, som kommer gästas av bland andra Hanna Belander och Tommy Lundberg. Men först ut är Daniel Vaccino, tidigare copywriter och creative director på Oatly i Malmö, numera creative director på Åkestam Holst Syd. 

Han berättar om sin krokiga väg in i reklambranschen, att det är toppen om någon blir arg, att copywriters och cowboys har ett och annat gemensamt, och mer. Som varför Oatly tagit rollen som bråkig lillebrorsa, och hur man snor från andra utan att bli påkommen.

Copypodden är inspelad hos TMP Media Group i Göteborg och Stockholm och klipps av Oskar Nyström på Studio Nyström.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.