Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Dansk storkund till Sandberg Starcom

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Den danska livsmedelskedjan Netto tar Sandberg Starcom Malmö till hjälp när den ska inta Sverige. Starcom Malmös vd, Patrik Andersson beskriver uppdraget som "ett av de största under nästa år".


Netto, som ägs av Dansk Supermarked/A.P. Möllergruppen, är en av Danmarks största livsmedelskedjor. Nu har företaget tagit steget över sundet. Hittills har Netto etablerat 18 lågprisbutiker i södra Sverige.Starcom Malmö har fått uppdraget att hantera marknads- och mediestrategierna för den svenska marknaden tillsammans med Nettos Sverigechef Mark Jensen och Nettos marknadsavdelning i Halmstad.- Det måste vara ett av de hetaste och största uppdragen nästa år, säger Patrik Andersson i ett pressmeddelande. Netto räknar med att  öppna minst 25 Nettobutiker varje år i Sverige. Bara i Stockholmsområdet  finns det, enligt företaget potential för upp till 100 Nettobutiker på sikt.Förutom Sandberg Starcom i Malmö har Netto valt att arbeta med reklambyrån Nilsson & Stenbäck i Halmstad.

Robert Svensson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.