torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

David Sundin leder Sveriges Bästa Marknadschefer 2019

Publicerad: 9 oktober 2019, 09:36

David Sundin leder Sveriges Bästa Marknadschef som går av stapeln på Berns den 17 oktober. Snart finns det inte en gala eller ett tv-program som han inte har lett.

Ämnen i artikeln:

David SundinSveriges Bästa Marknadschef

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


David Sundin har ett hektiskt schema bland alla prime time TV-program och galor han leder. Detta till trots har Resumé lyckats boka honom som konferencier till Svergies Bästa Marknadschef 2019 som går av stapeln på Berns den 17 oktober.

Skulle du säga att 2019 är året du du fick det genombrott?
– Jo, det kan man väl säga. Även om Bäst i Test gått två säsonger innan så känns det som att det var i år som folk hittade programmet. Och som kanske ledde till Idrottsgalan, Kristallen och allt det där... Jag är också beredd på att 2019 var året jag peakade och är beredd på kraftiga nedåtsiffror inom kännedom och varumärkets likeability.

Hur laddar du inför galan?
– Jag har fräschat upp reklamkunskaperna genom att surfa igenom Resumés backkatalog för att se vad ni har hittat på för tokerier sedan sist. En hel del visade det sig!

Kan du säga något om vad du kommer bjuda på under galakvällen?
– Festlig stämning, kanske nån dråplig anekdot från mina år i branschen och förhoppningsvis en topplista med osannolika rubriker från branschen i samarbete med Instagram-kontot @utantitel2019.

Du har ett förflutet inom reklambranschen, vad är det bästa respektive sämsta med branschen?
– Det bästa är att det är en bra plats för kreativa människor att lära sig och få lön. Det värsta är att den tuggar i sig kreativa människor och håller fast dem. Reklambranschen kan ligga bakom att vi har gått miste om vår största författare någonsin. Och regissör, artist, möbeldesigner, låtskrivare, komiker och så vidare.

Du är en erfaren konferencier och i Fördomspodden säger du att du inte går under 100 000 kronor. Hur mycket tar du för ett konferenciergig?
– Det sa jag nog mest som reklam men kolla – det funkade! Vi ses på Sveriges Bästa Marknadschef 2019!

Säkra din biljett här.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev