Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

De kan bli Årets Mediebyrå

Publicerad: 27 april 2011, 12:21

Nu är de nominerade i Sveriges Mediebyråers och Resumés gemensamma tävling "Årets Mediebyrå" klara. StockholmMediaAward-kategorin "Årets Mediebyrå" är en tävling där den mediebyrå som har nöjdast kunder premieras.


Ämnen i artikeln:

Sveriges MediebyråerStockholmMediaAwardStockholm Media Week

Vinnaren koras under StockholmMediaWeek, mediebranschens årliga evenemang, den 11-12 maj på Rival i Stockholm.

Tävlingskategorin "Årets Mediebyrå" inom StockholmMediaAward är ett samarbete mellan Sveriges Mediebyråer och Resumé sedan 2007, där den är en del av Resumés utnämningar av "Kundens Bästa Byrå".

Nominerade till StockholmMediaAward 2011 i kategorin "Årets Mediebyrå" är:

AdOn

Bizkit Wisely

Bright Media

IUM

Mindshare

OMD

PHD

Scream Mediabyrå

Starcom

Tre Kronor Media & Reklam

Tävlingskategorin premierar främst den mediebyrå med nöjdast kunder, men även mediebyråns storlek (byråintäkt) och tillväxt vägs in i bedömningen.

Förra året vann Tre Kronor Media & Reklam.

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. StockholmMediaAward delas ut i fem kategorier: "Årets Mediebyrå", "Årets Branschpersonlighet", "Årets Säljorganisation", "Årets Kampanj" och "Årets Annonsör".

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.