Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

De lämnar Mother för Scholz & Friends

Publicerad: 6 november 2008, 08:58

Cecilia Dufils och Markus Bjurman lämnar Mother i London och flyttar hem till Stockholm och Scholz & Friends. –En drömrekrytering. Galet stort, säger Kay Höök.


Cecilia Dufils och Markus Bjurman

Cecilia Dufils och Markus Bjurman träffades på Beckmans, blev ett par både professionellt och privat och rekryterades 1999 till Mother i London. I dag har bägge titeln senior creatives.

När Scholz & Friends vd Kay Höök började leta efter ett tungt kreativt team slängde han lystna blickar efter Motherduon.

Cecilia Dufils och Markus Bjurman har bland annat gjort sig ett namn för globala kampanjer för Coca-Cola, Xelibrikampanjen för Siemens och kampanjer för Orange och Diesel.

– De är de bästa av de bästa. Jag har länge letat efter sådana som är bättre än oss själva. Här har vi funnit det, säger Kay Höök.

– Vi har fått hemlängtan och det ska bli kul att göra något helt nytt på ett och samma ställe. Vi har haft det fantastiskt bra här. Scholz & Friends är en mindre byrå och det tycker vi är väldigt kul. Vi känner att vi får vara med och tillföra något, säger Cecilia Dufils.

Claes de Faire

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.