Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Dean Bannon ny försäljningsdirektör på Grand Hôtel Stockholm

Publicerad: 3 december 2012, 08:03

Dean Bannon.

Foto: Camilla Svensk.

Grand Hôtel Stockholm har rekryterat Dean Bannon som ny försäljningsdirektör. Han har flera internationella uppdrag på meritlistan och kommer närmast från en motsvarande tjänst på First Hotels.


Ämnen i artikeln:

Grand Hotel

Grand Hôtels nya försäljningsdirektör Dean Bannon har en lång karriär  inom försäljning och marknad från hotellbranschen. Tidigare meriter är  bland annat försäljningsdirektör på First Hotels, complex director of  sales på Starwood Hotels i Bryssel och försäljningsdirektör på Sheraton i  Stockholm.

– Jag är mycket nöjd över att vi lyckats rekrytera Dean till Grand  Hôtel. Han är rätt person att utveckla försäljningen med sin gedigna  erfarenhet, säger Marie-Louise Kjellström, vd på Grand Hôtel, i en  kommentar.

Dean Bannon tillträdde sin tjänst som försäljningsdirektör på Grand Hôtel den 28 november.

– Det är fantastiskt spännande att få arbeta på vad många anser vara  Sveriges främsta och mesta anrika hotell. Jag ser fram emot att  fortsätta utveckla Grand Hôtels försäljningsstrategier och vara en del i  varumärkesbyggandet, säger Dean Bannon.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Grand Hotel

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.