Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Delta Projects öppnar i Göteborg

Publicerad: 4 december 2018, 08:53

Robin Ejdeholm och Jens Johansson.

Adtechleverantören Delta Projects öppnar kontor i Göteborg för att möta efterfrågan på programmatiska annonsköp.


De programmatiska annonsköpen har de senaste sex åren haft en explosionsartad tillväxt, trots de problem som finns med annonsformatet.

Delta Projects är en av de största adtechleverantörerna inom det programmatiska området och slår nu upp portarna till ett nytt kontor i Göteborg.

– Vi ser att intresset för programmatiska köp ökar bland företag i hela Sverige. Därför är det ett naturligt nästa steg för vårt bolag att etablera oss med ett starkt lokalt team i Göteborg. Genom det här kan vi ge nuvarande och potentiella kunder ännu bättre och snabbare stöd, säger Max Hamberg, commercial director på Delta Projects, i ett pressmeddelande.

Det nya kontoret kommer att ledas av Jens Johansson och Robin Edjeholm som får titlarna account executive respektive programmatic manager.

– Det känns oerhört spännande att få vara med och bygga upp Delta Projects närvaro i Göteborg och västra Sverige. Genom detta ökar vi kompetensen kring programmatiska annonsköp lokalt i en region med stor potential, säger Jens Johansson, account executive på Delta Projects.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.