Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Den bästa marknadsföringen man kan få"

Publicerad: 27 februari 2019, 08:04

Vinsten i Årets byrå skapar stolthet både internt och hos kunderna, säger Maria Kufver, vd och projektledare på Byn.


I förra veckan korades de byråer i Sverige som har mest nöjda kunder i Regi och Resumés tävling Årets byrå. Resumé gör en enkät med samtliga vinnande byråer för att ta reda på vad som ligger bakom topplaceringarna.

Byn tog hem vinsten i kategorin "Reklam 7-15 MKR".

Vad betyder den här vinsten för er som byrå?
– Vinsten betyder väldigt mycket för oss, det skapar stolthet både internt och hos våra kunder. En vinst i den här tävlingen är den bästa marknadsföringen man kan få. Vi tror att vinsten kan väcka nyfikenhet hos potentiella kunder, att de ser oss som en bra byrå som många andra kunder är väldigt nöjda med. Det är givetvis också en viktig bekräftelse för våra befintlig kunder att de valt rätt byrå. Det skapar stolthet och trygghet hos våra anställda att vi tillsammans jobbar på rätt sätt, att vi har både rätt attityd, driv och kunskap, säger Maria Kufver, vd och projektledare.

Vad ligger bakom vinsten?
– Vi ville skapa den byrå vi själva ville jobba på och jobba med de uppdrag som fick oss att brinna. Att vi har lyckats få kunder som delar våra värderingar, gillar vår syn på samarbete och uppskattar det vi gör så mycket att de utsett oss till Årets byrå är helt fantastiskt. Vi är övertygade om att vår företagskultur som bygger på trygghet, engagemang och delaktighet är grunden till detta pris. Där man är trygg skapas kreativitet. När man mår bra gör man riktigt bra jobb. Och tillsammans når man de bästa resultaten.

Hur ska ni fira?
– Vi firar många gånger om. Vi firade i torsdags kväll när priset delades ut. Vi firade i fredags på kontoret. Vi firade i morse på veckans byråd (veckomöte) och vi kommer att hitta fler tillfällen att få njuta av detta fina pris.

På andra och tredje plats i kategorin kom IK Stockholm och Bravissimo Agency.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.