Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Den största och roligaste satsning jag gjort"

Publicerad: 12 mars 2010, 06:41

Carina Nunstedt, som ligger bakom Mama och Family Living, startar nu ett helt nytt koncept: Yourlife. Där ingår en sajt, som har premiär idag, föreläsningar – och självklart även ett nytt magasin.


Ämnen i artikeln:

Carina NunstedtYourlifeBonnier Tidskrifter

Carina Nunstedt lanserar storsatsningen Yourlife. Foto: Björn Elgstrand.

– Yourlife är utan tvekan den största och roligaste satsning jag gjort. Vi kommer att gå mer på djupet, ha längre läsning, öppna nya dörrar, engagera och skapa personliga möten som förändrar. Mer slowfix än quick fix – i kombination med skön vardagslyx för den som både vill tänka till och drömma sig bort, säger Carina Nunstedt, concept publisher och chefredaktör i en kommentar.

De viktigaste ingredienserna i Yourlife blir böcker, psykologi, karriär, mode/livsstil, resor, kultur. Idag är det premiär för sajten Yourlife.nu. Men det första magasinet kommer inte ut förrän i augusti. Under våren kommer dock seminarieserien att dra igång med seminarium om böcker, inspiration och karriär.

För att lansera Yourlife har Carina Nunstedt kontrakterat en gammal bekant – Linda Skugge som driver pr-byrån Skugge & Co. De två jobbade tillsammans i början av karriären på Expressen Fredag.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.