Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Det är fullständigt oacceptabelt"

Publicerad: 15 februari 2008, 09:17

– Det är fullständigt oacceptabelt. Det säger Linus Paulsson, chefredaktör på Di.se, om kraschen på sajten i morse. Efter sex timmar har Telia fortfarande inte hittat felet.


Linus Pålsson.

Chefredaktören Linus Paulsson är rasande efter att Di.se legat nere i sex timmar. Ännu har Telia inte hittat felet som drabbat all in- och uttrafik.

– Det började vid halv ett i natt och sedan blev det värre. Det är fullständigt oacceptabelt. En skandal. Med en så stor leverantör som Telia ska det inte kunna hända. Det är därför man anlitar dem, säger Linus Paulsson till Resume.se.

Han säger att man förlorar mycket pengar för varje minut sajten ligger nere och han utgår från att Telia kommer att ta kostnaderna.

– Jag har svårt att se att de inte skulle göra detta. De har inte ens hittat felet (vid 10-tiden, reds anm) och det var vi som uppmärksammade dem på det här, det borde de ha sett själva, säger Linus Paulsson.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.