Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Det verkar vara mycket för en debutant"

Publicerad: 12 april 2011, 08:07

Helena Seger blir ny krönikör för Aftonbladets livsstilsmagasin Wellness. För det får hon, enligt uppgift, ungefär 20 000-25 000 kronor per krönika – och blir därmed en av landets bäst betalda krönikörer. – Det verkar vara mycket för en debutant, säger författaren och Aftonbladet-kolumnisten Jan Guillou.


Ämnen i artikeln:

Jan GuillouAftonbladet

Jan Guillou (t.v) tycker att Helena Seger (t.h) verkar väldigt välbetald för att vara debutant

Resume.se rapporterade i går att Zlatans sambo Helena Seger blir krönikör för Wellness, Aftonbladets månatliga livsstilsmagasin. Enligt vad Resume.se erfar kommer hon att få runt 20 000-25 000 kronor – per krönika. Därmed blir hon en av landets bäst betalda krönikörer – i nivå med etablerade skribenter som Jan Guillou och Leif GW Persson.
– Jag vet inte vad hon får betalt, säger Jan Guillou till Resume.se

Enligt uppgifter till Resume.se så får hon 20 000-25 000 kronor.
– Det verkar vara mycket för en debutant. Hon måste ha en oanad talang om hon kan debutera som kolumnist och samtidigt vara den bäst betalda.

Tycker du att Aftonbladet prioriterar rätt här?
– Det återstår att att se, hon måste vara en fruktansvärt bra och intressant kolumnist. Det är bara det att det visste inte jag.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Jan GuillouAftonbladet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.