söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Dietz som partiledarstrateg och Stordalens överkropp – här är redaktionens spaningar från Almedalen

Publicerad: 5 juli 2022, 15:23

Resumés Nellie Pilsetnek, Yasmine Winberg och Amanda Törner. Foto: Linnéa Kihlström.

Det tisslas och tasslas i Visbys gränder. Resumés redaktion levererar snackisarna från Almedalens tredje dag.


R

Redaktionen

red@resume.se


Petter Stordalen fortsätter att jobba på sitt varumärke. Med bar överkropp har han synts runtjoggandes i Visby. Han har också skymtats i sällskap med, eller i alla fall intill, en häst vid Donners Plats. Dock oklart varför.

Under tisdagskvällen hade superentreprenören sitt eftertraktade Almedalsmingel, där artisten Tove Styrke uppträdde. Men efter ett sedvanligt karismatiskt framträdande på scen syntes inte ett spår av Petter Stordalen bland gästerna. Även andra kändisar lyste med sin frånvaro, till skillnad från förra gången Almedalsveckan hölls, då diverse kända profiler och influencers av olika slag invaderade dalen.

På tal om influencers har Linnéa Claeson skymtats i gränderna ihop med Gunilla von Platen

… Och Margaux Dietz säger sig ha gett Liberalernas partiledare Johan Pehrson en skylt med texten ”Jag är partiledare” på. Om någon nu inte ännu skulle ha snappat upp det.

Högerextrema Rasmus Paludans närvaro fortsätter vara en snackis i Almedalen, men det tycks mest vara ungdomar och Säpovakter som bryr sig på riktigt. Från avsändaren John Doe (ett namn man brukar ge oidentifierade lik) får Almedalsbesökare mejl om att Rasmus Paludan ”kommer till mötet om islamofobi” den 5:e juli. 

PR-byrån 500:s mingel fick besök av ärkebiskopen Antje Jackelén

Den vane Almedalsbesökaren vet att varumärken brukar genomföra kampanjer och ibland också utspel under veckans gång. När tisdagskvällen börjar närma sig lyser den typen av aktivitet fortfarande med sin frånvaro.

Resumé ber oförblommerat om ursäkt efter att i papperstidningen ha påstått att Primes rosémingel är inställt i år. Det är det inte alls – det är högst levande. I år fick Resumés medarbetare först ingen inbjudan till minglet. Vi gissar att det har att göra med att vi har spridit fake news.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev