Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Differ värvar designchef

Publicerad: 24 november 2009, 15:45

Oskar Lübeck lämnar Brand Union. Nya utmaningen: Starta en designavdelning på Differ.


Ämnen i artikeln:

Differ

Oskar Lübeck och Carl-Fredrik af Sandeberg.

Oskar Lübeck, lämnar jobbet som  designchef på Brand Union för nya jobbet som partner och kreativ chef på Differ. Han får uppdraget att starta en designavdelning.

Oskar Lübeck har arbetat med identitet, koncept och design för kunder som Apoteket, IKEA,Läkerol, Absolut och Operakällaren.

Enligt Differs vd Carl-Fredrik af Sandeberg upplever byrån en ökad efterfrågan på designtjänster, därför behövs nu en designavdelning.

– Vi är mycket glada över att Oskar kommer till Differ. Han är en mycket duktig person som förutom att vara en brilliant grafisk designer också förstår värdet av en bra strategi, säger Carl-Fredrik af Sandeberg, i ett pressmeddelande.

– Jag ser mycket fram emot att jobba med Differ. Det känns som ett naturligt steg för mig att tillsammans med dem bygga upp en ny designavdelning. Det ska bli spännande att samarbeta med duktiga varumärkesstrateger i ett nytt företag där strategi och form får lika värde,säger Oskar Lübeck som tillträder 1 februari.

Differ grundades 1996 och är specialiserat på varumärkesutveckling.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Differ

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.