Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

DN-reporter till Bonniers nya kulturtidning

Publicerad: 2 maj 2011, 13:22

Maria Lindholm, skribent på DN söndag, är den senaste rekryteringen till Bonnier Tidskrifters hemliga projekt. Ryktena om en ny killtidning stämmer inte – enligt enligt Resume.se:s källor blir det en kulturtidning.


Ämnen i artikeln:

Peter SmirnakosBonnier Tidskrifter

Maria Lindholm. Foto: Resumé.

Bonnier Tidskrifter, BT, arbetar för fullt med det hemliga projektet som ska utmynna i ett nytt magasin inom en snar framtid.

BT har rekryterat Peter Smirnakos, tidigare chefredaktör för magasinet Res, Joel Persson, ad på Café, och nu även Maria Lindholm, senast reporter på DN Söndag.

Även Konrad Olsson – frilansande skribent och redaktör – som främst arbetar med livsstils- och månadsmagasin – uppges ha knutits till projektet.

Det har cirkulerat uppgifter om att det blir en killtidning som ska konkurrera med King och Café, men det stämmer inte. I stället ska det bli en kultur- och livsstilstidning för både män och kvinnor, enligt enligt källor till Resume.se.

De som jobbar med det hemliga projektet lämnar inga kommentarer om satsningen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.