Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Donald Boström blir chefredaktör

Publicerad: 2 december 2010, 13:24

Nästa vecka kommer Beirut Café inte bara vara en restaurang utan också en tidning. Det nya magasinet utlovar berättelser från Caféts kändisspäckande historia och Donald Boström, främst känd som kontroversiell utrikesjournalist, blir chefredaktör.


Beirut Cafés nöjestidning kommer nästa vecka.

Den kommande tidningen börjar alltså ges ut vecka 49, blir gratis, och kommer till att börja med ha en upplaga på 10 000 exemplar.

Magasinet ska ges ut tre eller fyra gånger per år och delas ut på Beirut Café, i den egna butiken i Östermalmshallen och i andra butiker i Stockholm.

– Jag och Donald Boström, som är tidningens chefredaktör, har pratat länge om att berätta om stjärnorna som besökt restaurangen och hur de upplevde Sverige, säger Elias Karroum Beirut Cafés ägare.

Det blir inte bara berättelser om kändisbesök utan även en hel del matreportage i tidningen.

Donald Boström är frilansjournalist och framförallt känd för utrikesjournalistik. Till exempel har han träffat Eritreas president Esaias Afewerki för att diskutera den fängslade journalisten Dawit Isaak.

Boström är även mannen bakom en hätskt omdebatterad artikel på Aftonbladet kultur där israeliska armén anklagades för att stjäla organ från dödade palestinier.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.