Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Dumpnings-sms:et som blev viralt

Publicerad: 20 november 2014, 08:12

Sms:et som las ut av kvinnans kompis på Twitter.

En kille gjorde slut med sin flickvän på sms och uppgav sju anledningar till varför han inte ville fortsätta förhållandet. Den tredje anledningen: ”Du är oförskämd mot min katt”. Nu har sms:et blivit viralt.


Ämnen i artikeln:

Twitter

Efter att en kvinna dejtat en 30-årig kille under sju veckor, fick förhållandet ett abrupt avslut. I ett sms till kvinnan valde den 30-årige mannen att avsluta förhållandet och gav sju anledningar till varför han tagit beslutet, skriver Metro. Det är framförallt den tredje anledningen som har gjort viral succé i sociala medier:

”3. Du är oförskämd mot min katt och det gör att jag känner mig illa till mods.” skriver han i sms:et.

Kvinnans kompis valde att lägga upp sms:et på Twitter. Nu har det retweetats över 19 000 gånger.

Kvinnan som mottagit sms:et har valt att vara anonym men säger i en intervju till Ninemsn att anledningen till att hon varit ”oförskämd” mot katten har att göra med att hon är allergisk.

– Jag var tvungen att insistera på att katten skulle låsas ute när jag var där. Det var ett väldigt praktiskt önskemål som uppenbarligen togs alldeles för personligt, säger kvinnan och fortsätter:

– Jag kommer aldrig dejta en kille med katter igen.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Twitter

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.