söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Dustin väljer Folket – bygger inhousebyrå

Publicerad: 5 september 2023, 07:56

Efter en upphandling har it-bolaget Dustin valt Folket som samarbetspartner för att bygga upp en extern inhouseavdelning.

Ämnen i artikeln:

FolketDustinMarknadsföring

Andreas Rågsjö-Thorell

andreas.thorell@resume.se


Dustin står inför en expansion där it-återförsäljaren ska sätta varumärket på flera marknader som är ganska nya för bolaget. I hård konkurrens vann Folket upphandlingen och nu ska byrån skräddarsy ett team för produktionen som kan hjälpa Dustin att utveckla marknadsföringen.

Folket kommer under hösten att rekrytera produktionsledare, copywriters, content- och webbdesigners och motion designers för att ha hela teamet på plats innan december.

Sedan 2019 har Dustin jobbat med Folkets systerbyråer Tillsammans och Kompis, som kommer fortsätta sina respektive uppdrag.

Dustin är en onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux som erbjuder cirka 280 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Omsättningen verksamhetsåret 2021/22 uppgick till cirka 23,6 miljarder kronor och mer än 90 procent av intäkterna kom från företagsmarknaden. Dustin har cirka 2 500 medarbetare och är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev