Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Dyra prenumerationer i Ipad

Publicerad: 31 maj 2010, 11:26

Bonniers amerikanska magasin Popular Science fick stor uppmärksamhet när den släpptes för Ipad. Nu har prenumerationspriset släppts och det blir dyrt för de som väljer att prenumerera.


Ämnen i artikeln:

BonnierIpad

Popular Science erbjuder en dyr prenumeration för Ipad.

Bonnier fick till och med beröm av Apples vd Steve Jobs, som kallade Bonniers digitala magasin för ”king of the hill”, i samband med att företaget presenterade den kommande versionen av operativsystemet för Iphone.

Den digitala versionen av Popular Science  fick dessutom samma prislapp som papperstidningen kostar att köpa som lösnummer. Vid lanseringen fanns inget prenumerationserbjudande på tidningen, men det har nu presenterats rapporterar Adage. Och för de som tror att det blir billigare att köpa tidningen digitalt kommer det att bli en besvikelse.

En prenumeration kommer att kosta 29,95 dollar per år. Det kan jämföras med papperstidningen som kostar 12 dollar om du tecknar en prenumeration på tidningens egen sajt. På Amazon går det att teckna en prenumeration för bara 10 dollar.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

BonnierIpad

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.