Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ebba von Sydow lämnar Veckorevyn

Publicerad: 13 maj 2009, 12:28

Ebba von Sydow lämnar VeckoRevyn.com för en ny satsning inom Bonnier Tidskrifter. Louise Bratt, chefredaktör för tidningen, blir redaktionellt ansvarig även för webben.


Ämnen i artikeln:

Ebba von Sydow

–     Ett närmare samarbete mellan webb och papper är något både jag och Ebba har jobbat för. När Ebba nu går vidare inom Bonnier, är det ett naturligt steg att jag tar över ansvaret även för Veckorevyn.com, säger Louise Bratt i en presskommentar.

Ebba von Sydow
har parallellt med Veckorevyn.com utvecklat den nya satsningen.  
–     Jag brinner för nätet och de nya affärsmöjligheter det innebär. Nu när Veckorevyn.com är etablerad som den största tidningssajten för kvinnor vill jag gå vidare mot nya utmaningar, säger Ebba von Sydow och tillägger:
–     Bloggen driver jag vidare, i nuläget på VeckoRevyn.com, men därefter i en annan form.

Louise Bratt kommer att driva Veckorevyn.com tillsammans med Fredrika Haglund, som är produktchef för BT Digitala Mediers mode- och skönhetssegment, där även Glamour.se och Damernas.se ingår.

Linnea Isaksson
blir webbredaktör och succébloggaren Tyra Sjöstedt har anställts som webbreporter. Hanna Thisner är ny marknadsassistent på Veckorevyn.com.
– Veckorevyn.com har under Ebbas ledning blivit en viktig föregångare och tagit en ledande position. Med den nya satsningen har jag förväntningar om att vi kommer att nå ännu fler kvinnor på nätet, säger Jonas von Hedenberg, chef för Bonnier Tidskrifter Digitala Medier.

Peter Willebrand

Ämnen i artikeln:

Ebba von Sydow

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.