tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Efter hånet från Shakira - Gerard Piqué inleder samarbete med Casio

Publicerad: 16 januari 2023, 14:10

Shakira hånade exmaken Gerard Piqué i förra veckan.

Den före detta Barcelona-spelaren Gerard Piqué har fixat Casio som en ny sponsor för sin nya fotbollsturnering skriver NME. Detta till följd av exfrun Shakiras nya låtdiss. ”Vi har nått ett sponsorsavtal med Casio, 'the King´s league' har fått en deal med Casio”, meddelar Gerard Piqué.

Ämnen i artikeln:

Nyheter

VP


”Du bytte en Rolex mot en Casio”, så lyder en textrad i Shakiras nya virala hitlåt ”Shakira Bzrp Music Sessions 53” som efter 24 timmar fick över 63 miljoner visningar på Youtube i förra veckan. Låten är delvis riktad mot exmannen Gerard Piqué. Paret skilde sig under förra året efter att ha varit tillsammans i över tio år. Nu ska den före detta fotbollsspelaren vara i en ny relation. 

Men nu efter framgången för Shakiras låt har Gerard Piqué en egen nyhet att dela. Under en presskonferens meddelar han att Casio är en ny sponsor för ”the Spanish King's League”. Det är en ny fotbollsturnering som Gerard Piqué själv varit med och grundat som spelas i Barcelona.

Under presskonferensen visar den spanska fotbollsstjärnan upp några av Casio-klockorna som företaget hade skickat och passade på att även dela ut några till de övriga som medverkade under presskonferensen. 

När frågan kom till varför Casio-samarbetet hade blivit av blev det tyst från Gerard Piqué. Men i stället kom svaret från Sergio Aguero, en före detta argentinsk spelare, som bekräftade att det var pågrund av Shakira-låten som samarbetet hade blivit av.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev