Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Efter Jersey Shore kommer Warsaw Shore

Publicerad: 13 januari 2014, 13:18

Deltagarna i Warsaw Shore

Den populära franchisen som först började med Jersey Shore och som följdes av Geordie Shore i England och Gandia Shore i Spanien fortsätter nu med en polsk version: Warsaw Shore.


Ämnen i artikeln:

MTV

Programmet, som hade premiär i höstas, slog tittarekord på MTV i Polen och kommer nu att visas även i Sverige med start i kväll.

Det innebär en inblick i polskt festande och svärande genom premiären av Warsaw Shore. Serien sätter Warszawa på partykartan och följer fyra tjejer och fyra killar som flyttar ifrån familjer för att börja ett helt nytt liv i den polska huvudstaden. Som i föregångarna får de bo tillsammans i ett hus fullt av kameror. På dagarna jobbar de på ett gym för att få pengar till att besöka Warszawas hetaste klubbar på kvällarna.

Vredesutbrott, slagsmål, skratt, gråt och sex är vägen till vänskap bland de åtta främlingarna som inte kommer lämna någon oberörd. I ett av avsnitten får de besök av gänget från Geordie Shore.

Jersey Shore sändes mellan 2009 och 2011 och gjorde bland annat "Snookie" Polizzie till ett mediafenomen.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

MTV

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.