söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Efter sparpaketen – toppchefer lämnar Na-kd

Publicerad: 15 september 2022, 11:29

Sarah Krusell, tidigare kommersiell chef på Na-kd Foto: Quirbach Photography

Under våren har flera bolag varslat, bland annat Na-kd. Nu avgår också två av bolagets chefer, Sarah Krusell och Sergio Visinoni.

Ämnen i artikeln:

NyheterNa-kd

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Na-kd är ett av bolagen som på senare tid haft det tufft. Klädjätten har tvingats genomföra sparpaket och enligt uppgifter skulle 22 tjänster försvinna. Nu rapporterar Breakit att två toppchefer lämnar: teknikchefen Sergio Visinoni och kommersiella chefen Sarah Krusell.

När Resumé kontaktade Sarah Krusell i mitten av juni menade hon att verksamheten höll på att anpassas till de förändringar man såg på marknaden.

– Framöver kommer vi att ha större fokus på lönsamhet. För att nå dit kommer vi att fokusera på vår kärnverksamhet och göra en del förändringar i vårt sortiment. Därav kommer medarbetare från samtliga delar av bolaget att beröras, inklusive kommunikation, skrev hon i en kommentar.

LÄS MER: Så drabbas marknadsavdelningarna hos e-handlare och techbolag som varslar

Sarah Krusell avböjer att kommentera sin avgång för Breakit. Hon har haft rollen som kommersiell chef i drygt ett halvår och var innan dess VP commercial & brand på Na-kd i ett år.

Na-kd:s tillförordnade vd Oscar von Kronow kommenterar avgångarna per sms.

”Det är gemensamma beslut utifrån att vi fortsätter att fokusera vår organisation på vår kärnverksamhet och lönsamhet. Vi är tacksamma över vad Sergio och Sarah bidragit med till bolaget och att de varit med på vår resa. Vi önskar båda allt gott framöver”, skriver han till Breakit.

LÄS OCKSÅ: Sparpaket på Daniel Wellington och Na-kd – är det sagan om influencerstrategins död?

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev