Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Efter två års konceptarbete - nu lanseras Studio Sergel

Publicerad: 19 november 2021, 10:10

Den 24 november öppnar Studio Sergel, som blir en ny arena för livesändningar och evenemang.


Ämnen i artikeln:

DentsuIsobarLive NationTEDBambuser

Det är MKTG som har arbetat med projektet tillsammans med Isobar och fastighetsbolaget Vasakronan. Båda byråerna ägs av Dentsu.

– Studio Sergel är en unik lokal och studio. Under två års tid har vi arbetat fram konceptet som utgår från Vasakronans vision om Sergelstan som Stockholms nya city. Studio Sergel är inte placerad i någon källarlokal utan syns och tar plats i Sergelpaviljongen, mitt i hjärtat av Stockholms city, säger Catja Färdig, som är ansvarig för projektet från MKTG. 

På premiärdagen kommer en talkshow programledd av Kristoffer Triumf att sändas från studion, och gäster inkluderar Bambuser, Tedx och Live Nation.

– Dessutom blir den hyllade artisten GRANT först ut att prova studion som livescen för musik och underhållning, något vi också ser stort intresse för bland kommande bokningar, säger Ida Gertoft, operativt ansvarig för Studio Sergel, i ett pressmeddelande.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.