Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Egmont satsar på uteträning

Publicerad: 13 mars 2014, 10:34

Första omslaget för Träna

Egmont lanserar tidningen Träna som vänder sig till läsaren som helst tränar ute och som uppskattar naturupplevelsen lika mycket som prestationen.


Ämnen i artikeln:

Egmont

Träna kommer att gå ut till både Utemagasinets och Åka Skidors läsare och säljs i butik mars till maj 2014 och kommer ut med två nummer i år.

– Att träna ute i naturen ligger i tiden och många av våra läsare vill ha tips och inspiration. Många har också tröttnat på att träna i svettiga gym. I Träna cyklar, paddlar och springer vi för att bli starkare, men lika mycket för lyckan att röra sig utomhus, säger Ingalill Forslund, chefredaktör på Utemagasinet.

I första numret av Träna delar Scott Cole, som vann 2012 års upplaga av Åre Extreme Challenge, med sig av sina bästa träningstips och vi berättar historien om paret som klev upp från solstolen och begav sig direkt till starten för Fjällmaran i Bydalsfjällen. Miranda Kvist, erfaren långloppslöpare och tränare berättar hur nybörjaren ska tänka för att komma igång med träningen.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Egmont

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.