Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Eldorado släpper jultröjor

Publicerad: 20 december 2018, 12:17

Eldorados jultröjor kommer med tryck såsom Eldorados glöggmix och syltlök.


Ämnen i artikeln:

JulkampanjRedgert Comms

Lågprismatvarumärket Eldorado släppte i augusti i år en kollektion med kläder med tryck av produkter som ananas i skivor och tomater i tomatjuice. Kläderna kom att synas på bland andra Sandra Beijer, Margaux Dietz och Benjamin Ingrosso.

Nu lagom till jul kommer en ny kollektion med jultema, som exempelvis visar Eldorados risgrynsgröt, pepparkakor och mandelmassa.

– Vi tycker det är jättekul att Eldorados breda utbud av produkter kommuniceras via schyssta tröjor. Förra kollektionen var väldigt uppskattad bland unga och studenter vilket också är vår kärnmålgrupp, det är fint att se våra kunder bära upp varumärket på ett coolt och stolt sätt, säger Emma Töpel Hanson, projektledare på Eldorado, Axfood, i ett pressmeddelande.

Båda klädkollektionerna är framtagna i samarbete med kommunikationsbyrån Redgert Comms.

– Vi har under hösten jobbat intensivt med Axfood och flera av deras varumärken, däribland Eldorado. Det här är en fortsättning på en framgångsrik kampanj från tidigt i höstas. Framöver kommer vi fortsätta att aktivera Eldorado på fler sätt. Det är en utmaning att hitta nya kontexter för ett varumärke med 96 % procent varumärkeskännedom, men vi gillar utmaningar!, kommenterar Daniel Frölander på Redgert Comms.

Ämnen i artikeln:

JulkampanjRedgert Comms

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.