onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Ellermore: "Människorna på båda sidorna i kundrelationen"

Publicerad: 18 mars 2019, 09:46

Ett gigantiskt lagarbete, bestående av olikheter som tillsammans skapar djup affärsnytta, ligger bakom Ellermores vinst i Årets byrå. Det säger Carola Ristoff, managing director.


Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Den 21:a februari korades de byråer i Sverige som har mest nöjda kunder i Regi och Resumés tävling Årets byrå. Resumé gör en enkät med samtliga vinnande byråer för att ta reda på vad som ligger bakom topplaceringarna.

Ellermore tog hem vinsten i kategorin "Reklam 25-50 MKR".

Vad betyder den här vinsten för er som byrå?
– Fantastiskt roligt, vi vågade nästa inte tro det var sant. Att vinna 3 år i rad är helt galet. Det får alla här att känna sig extra stolta och uppmärksammade, och en bekräftelse på allas ansträngningar 365 dagar om året (nästan), säger Carola Ristoff, managing director.

Vad är det ni har lyckats med?
– Först och främst människorna på båda sidorna i kundrelationen. Ellermore har lyckats med att rekrytera och behålla fantastiskt duktiga personer, i kombination med krävande och underbara kunder som ger oss utmaningar (så att vi blir bättre). Vi har fokus på kundernas affär. Vi vill vara pålästa och arbeta nära kunden i ett prestigelöst och sömlöst samarbete. Ett gigantiskt lagarbete, bestående av olikheter som tillsammans skapar djup affärsnytta.

– Vi anställer olikheter – den analytiske civilingenjören, den gränsöverskridande kreatören och affärsstrategen. Enormt olika profiler, och det är inte så lätt. Normalt sett håller de inte varandras kompetenser som den mest intressanta och viktigaste. Men vi försöker skapa en kultur och miljö där dessa olikheter respekterar och uppskattar varandra. Och vi försöker också inbegripa kunden i den gemenskapen genom att skapa ett så öppet och prestigelöst samarbete som möjligt. För då blir det riktigt bra kommunikation som djupnar i kundens affärsbehov.

På andra och tredje plats i kategorin hamnade Berntzon Bylund och Strateg.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev